Locale Altele
Joi, 2 Mai 2024
Joi, 2 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
SS Gardrobe – cel mai chic magazin de haine vintage
Florin Răchitan  - Miercuri, 14 Martie 2018

Cine observă ”bicicleta cu flori” adusă parcă din Provence și urcă scările de pe str. Iuliu Maniu nr. 10/1 pentru a intra în recent deschisul SS Gardrobe, își dă seama imediat că acesta nu e un simplu magazin de haine second hand, iar atenția pentru detaliile decorului vintage din interior se regăsește și în oferta foarte chic a acestui mini-salon de modă pentru doamnele și domnișoarele care se pot lăuda cu bun gust în alcătuirea vestimentației proprii.

Tricouri, bluzițe, rochițe de toate felurile, mărcile Zara, Bershka, Gap și nu numai, multe dintre ele cu etichetele originale, poșete, genți și alte accesorii, ochelari de soare, bijuterii și chiar și jucării pentru copii, toate la prețuri foarte prietenoase, cuprinse între 5 și 35 lei/articol.
















Program zilnic între orele 10 – 18, sâmbătă între 9 – 13, deservire ireproșabilă, mereu cu zâmbetul pe buze și, foarte important, stocul se împrospătează în fiecare week-end în proporție de 80%, ceea ce înseamnă că domnișoarele elegante pot să-și înceapă săptămâna căutând adevărate comori în oferta nouă și variată.

Urmăriți noutățile pe pagina de Facebook SS Gardrobe și cu siguranță veți avea motive să treceți cât mai des pragul magazinului!

Tags: magazin  haine  ss gardrobe  
3987 vizite
Distribuie pe